Преглед

 

 

Услуги

  • Интерактивна телевизија со 50 канали и видео мени
  • Телефон
  • Безбедно
  • Клима/централно греење
  • Биро
  • Удобности за бања
  • Фен
Од: 4.000,00 ден / Ноќ
2 Возрасни 1 Деца
Услуга за повик за будење
Бесплатен WIFI
Собна услуга
Сервис
Сервис за перење алишта
Аеродром
Експрес перење
Поглед на градот

Календар

  • Достапност
  • Резервирано

Формулар за резервација

Други соби

mk_MKMacedonian