ПОБАРАЈТЕ НЕ : +389 (0) 71 30 53 53

СОБИ

Од: 5.250,00 ден / Ноќ

Апартман

 • 2 Возрасни
 • Поглед на градот

Климатизирана соба со телевизор со рамен екран и мини-бар. Бањата нуди туш, фен и бесплатен тоалети.

Бесплатен WIFI
Собна услуга
Од: 4.820,00 ден / Ноќ

Супериорна тројна

 • 3 Возрасни
 • Поглед на градот

Климатизирана соба со телевизор со рамен екран и мини-бар. Бањата нуди туш, фен и бесплатен тоалети.

Бесплатен WIFI
Собна услуга
Од: 4.600,00 ден / Ноќ

Супериорна двокреветна соба

 • 2 Возрасни
 • Поглед на градот

Климатизирана соба со телевизор со рамен екран и мини-бар. Бањата нуди туш, фен и бесплатен тоалети.

Бесплатен WIFI
Собна услуга
Од: 4.000,00 ден / Ноќ

Двојна Соба

 • 2 Возрасни
 • Поглед на градот

Климатизирана соба со телевизор со рамен екран и мини-бар. Бањата нуди туш, фен и бесплатен тоалети.

Бесплатен WIFI
Собна услуга
Од: 4.000,00 ден / Ноќ

Делукс двокреветни соби

 • 2 Возрасни
 • Поглед на градот

Климатизирана соба со телевизор со рамен екран и мини-бар. Бањата нуди туш, фен и бесплатен тоалети.

Бесплатен WIFI
Собна услуга
Од: 3.400,00 ден / Ноќ

Делукс единечна соба

 • 2 Возрасни
 • Поглед на градот

Климатизирана соба со телевизор со рамен екран и мини-бар. Бањата нуди туш, фен и бесплатен тоалети.

Бесплатен WIFI
Собна услуга
mk_MKMacedonian